Koulutus

Haluatko oppia koirasi kanssa uutta tai korjata vanhaa? Tarjoamme vanhoja ja uusia koulutustapoja sinulle ja koirallesi räätälöityinä. Koirakoti Koijarin omistajalla Jari Keinäsellä on yli 30 vuoden kokemus koirien kouluttamisesta. Hänellä on takanaan pitkä ura työkoiranohjaajana, kokemusta tuhansien koirien kouluttamisesta ja koirien kanssa kilpailemisesta. Hän on lisäksi toiminut ammattiin valmistuneiden eläintenkouluttajaopiskelijoiden opettajana, ja hänet olet voinut tavata myös Kennelliiton luonnetestituomarin työssä.

”Voit rakastaa koiraasi, mutta vasta kokemuksen tietä löydät taidon rakastaa sitä oikein.”

Koirakoti Koijari tarjoaa yksityiskoulutuksen lisäksi myös erilaisia kursseja ja ryhmäkoulutusta. Liikumme joustavasti ympäri Suomea, joten kauempaakin kannattaa koulutusmahdollisuuksia kysellä. Tiedustele tarpeisiisi sopivaa koulutuspakettia tai seuraa kurssitarjontaamme Facebookissa

Onpa ongelmasi iso tai pieni, liittyypä se arjen haasteisiin tai kilpailusuoritusten parantamiseen, ota rohkeasti yhteyttä! Koulutusasioissa yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse hoitolan numeroon 050 407 8922.

Jari Keinänenjarijoona

Arki sujuvammaksi?IMG_5387

Varmuutta ja motivaatiota kisasuorituksiin?noutokapula

Pennun kasvatukseen liittyviä kysymyksiä?IMG_3152

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close