Palvelut

Koirakoti Koijari tarjoaa hoitolapalveluiden lisäksi mm. koulutusta, hoitopalveluita (kuten turkinhoidon ja kynsien leikkuun), juoksumattotreenejä ja tunnistusmerkintöjä. Tämän lisäksi myymme ja vuokraamme laadukkaita koiratarvikkeita, sekä myymme koirien raakaruokaa. Koulutus -sivulla voit tutustua tarkemmin tarjoamiimme koulutusvaihtoehtoihin.

Aktivointi hoitojakson aikana

Lenkkeilytämme koirat kolmesti päivässä, mutta etenkin pidempien hoitojaksojen aikana voi olla mukava järjestää koiralle myös erilaisia aktivointeja tuomaan vaihtelua hoitolan arkeen. Hoitojakson ajalle voit ottaa lisäpalveluina esimerkiksi koulutusta, leikitystä aidatulla kentällä tai juoksumattotreenin.

Hoitopalvelut

Tarvitseeko koirasi pesua tai trimmausta? Trimmaaja Jenni Ruokanen trimmaa koiria Koirakoti Koijarin tiloissa erikseen sovittuina aikoina. Jennin käsissä toteutuvat kaikkien rotujen rodunomaiset ja kotitrimmaukset sekä osalle roduista (spanielit, kultainennoutaja) myös näyttelytrimmaukset. Jennin tavoitat numerosta 040 759 5406.

Hoitohuoneessa on sähköhydraulisesti toimiva pesukaappi ja hoitopöytä. Pesukaapin yhteydessä on automaattinen pesuaineenannostelin ja tehokas kuivain. Hoitohuoneessa on lisäksi laadukkaita trimmaussaksia ja kampoja sekä kaksinopeuksinen Osterin trimmauskone, johon kuuluu laaja terävalikoima. Käytössämme on myös video-otoskooppi koirasi korvien tarkastamiseen sekä eläinvaaka punnitsemista varten.

Varaa koirallesi esimerkiksi pesu ja trimmaus hoitojakson ajaksi tai tuo se hoitotoimenpiteeseen, kuten kynsien leikkaukseen tai hammaskiven poistamiseen. Hoitohuonetta voit vuokrata välineineen myös omatoimiseen tekemiseen.

Pesukaappiin mahtuu mukavasti isompikin kaveri.IMG_0107 2

Jenni Ruokanen hoitaa trimmauksia Koirakoti Koijarin tiloissa.trimmaaja

Juoksumatto

Juoksumatto ei koskaan korvaa ulkoilua, vaan se on tarkoitettu esimerkiksi kuntoutukseen tai lisäliikuntaan vaikkapa talven pitkinä pakkasjaksoina. Juoksumaton avulla voit opettaa koirallesi hyvän ravin esimerkiksi peitsaamisen tilalle ja pääset helposti seuraamaan koirasi juoksutyyliä ja liikeratojen puhtautta. Juoksumatto on turvallinen, ja koirasi tottuu siihen nopeasti. Tarvittaessa vuokraamme mattoa omatoimiseen käyttöön.

Juoksumatto on turvallinen tapa liikuttaa koiraa liukkaiden kelien aikana.juoksumatto

Tunnistusmerkinnät

Teemme mikrosirutunnistusmerkintöjä. Lisätietoja saadaksesi ota yhteys Jariin hoitolan numerossa 050 407 8922 tai sähköpostitse osoitteessa hoitola@koijari.fi.

Myynti- ja vuokratuotteet

Koirakoti Koijarista löydät laadukkaat tarvikkeet koirallesi. Meidän kauttamme saat mm. kaikki kestävät JOKKE-tuotteet. Käyttötarkoitukseensa sopivilla ja oikeankokoisilla välineillä varmistat mukavat ja turvalliset ulkoiluhetket. Tule tutustumaan kasvavaan tuotevalikoimaamme! Lisätietoa vuokralla olevista tarvikkeista saat hinnasto -sivulta.

Myymme myös myös laadukasta MUSH -raakaruokaa, Nutrolin® -ravintoöljyjä ja olemme dobotarvikkeiden jälleenmyyjä.

Nahkaiset Jokke-pannat kestävät ja tuovat tyyliä ulkoiluun.IMG_4319

Meiltä saat myös monenlaiset palkkalelut treeneihin.IMG_4625

jokke

    

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close