Hoitolan esittely

Koirasi tarvitsee kolmea asiaa tyytyväiseen koiranelämään:

toimintaa, sääntöjä ja huolenpitoa

Koirakoti Koijari tarjoaa asiakkailleen nykyaikaiset, viihtyisät, siistit ja turvalliset tilat. Hoitolamme ei ole koirasi säilytyspaikka, vaan huolehdimme aidosti lemmikkisi tarpeista. Haluamme, että voit jättää sen tänne turvallisin mielin.

Koirallesi tekee hyvää oppia olemaan myös vieraassa paikassa. Se tulee sosiaalisemmaksi ja ”pärjää omillaan” ihmisten kanssa. Omistajankaan ei tarvitse turhaan hermoilla joutuessaan lähtemään esimerkiksi yllättävälle matkalle.

Koijarin 14 osastoitua (4,5 m2) sisätarhapaikkaa tarjoavat koirallesi turvallisen ja rauhallisen hoidon. Tarhoja ei ole sijoitettu vastakkain, ja lisäksi tarvittaessa käytössä on myös siirreltäviä näkösuojaverhoja osastojen ja käytävän välille. Näin jokainen koira saa oman rauhallisen paikkansa ja aratkin koirat tuntevat olonsa turvalliseksi. Käytettävissä on kaksi katettua kopillista ulkotarhapaikkaa sekä luonnonruohopohjainen aidattu koulutuskenttä. Ulkoilutamme hoitokoirat kolme kertaa päivässä metsässä kuntopolulla.

Koiraasi varten on makuulaveri, jossa on joustava kumipinta. Voit kuitenkin tuoda mukanasi esimerkiksi koiralle tutun makuualustan tai viltin.

Kylmäsäilytystä vaativille ruokatarvikkeille ja lääkkeille on
huonekohtainen jääkaappi. Asiakkaiden tuomat raakaruoat säilyvät pakastimessa pitemmänkin hoitojakson ajan.

Koirakoti Koijarissa on moderni hoitohuone, juoksumatto sekä myös suolahuone. Tutustu tarkemmin näihin Palvelut -sivulla.

Teoriakoulutusta ja erilaisia kursseja varten käytössämme on 10–15 hengen luokka, jossa on laadukkaat av-välineet. Luokan yhteydessä on pieni keittiö ja oleskelutila. Vuokraamme luokkaa myös kokoustilaksi.

Eläinlääkäri on tarkastanut hoitolan tilat 2/2015.

Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme! Tavoitat meidät helpoiten numerosta 050-4078922 tai sähköpostilla osoitteesta hoitola@koijari.fi

Osastoidut tarhapaikat takaavat rauhallisen hoitojakson. kaytava

Jokaisessa osastossa on kaksi 4,5 msisätarhapaikkaa umpiväliseinällä.IMG_5210

Oleskelutilasta löydät pehmoisen sohvan. IMG_5522

Luokkahuoneessa on tilaa 10-15 hengelle.IMG_5516

Hoitolan koira-aiheiset maalaukset ovat Hanna Ahon käsialaa.IMG_4648

Tauluja löydät Koirakoti Koijarin tiloista eri puolilta.IMG_5534

Myyntipuolemme tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti.IMG_4753

Kestävät Jokke-tuotteet saat meiltä kilpailukykyiseen hintaan. IMG_1892

Myymme laadukasta suomalaista raakaruokaa.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close